Снимка БулфотоГоляма трагедия е станала в българско село. Вчера, у дома си в руенското

...
Снимка БулфотоГоляма трагедия е станала в българско село. Вчера, у дома си в руенското
Коментари Харесай

Самоуби се кандидат-депутат от партията на Цветанов

Снимка Булфото

Голяма покруса е станала в българско село. Вчера, вкъщи си в руенското село Каравельово, се е обесил Шабан Махмуд Шабан, който бе една от очакванията за повече гласове от турския етнос в интерес на Политическа партия „ Републиканци за България “, съобщи .

42-годишният Шабан Шабан бе четвърти в листата на партията на Цветанов за предходния парламент, само че заради положителните резултати, които е посочил на 4 април, е бил изместен с една позиция напред и фигурираше в листата на трета позиция.

Хората в община Руен са в потрес от новината, защото фамилията на Шабан е измежду известните освен в политиката, само че и в бизнеса.

Шабан Шабан и брат му Мехмед Шабан стартират политическата си кариера от редиците на Движение за права и свободи, като брат му до предишния мандат бе зам.-кмет на общината точно от Движение за права и свободи. Пътищата на двамата братя се разделят по политически аргументи, като Шабан Шабан първоначално се ориентира към редиците на ГЕРБ и дори е имал шансове през 2015 година и 2019 година да бъде номинация на партията като кандидат за кмет, само че все е бил изместван от безспорния в района престиж Вежди Орманов.

„ Шокирани сме от тази новина, изрично повода за тази покруса не е обвързвана с политиката, нито съответно с актуалните избори. Скърбим дружно със фамилията “, сподели Виктор Серафимов, който е учредителен секретар на Политическа партия „ Републиканци за България “ и лидер на листата във Втори МИР.

Шабан Шабан е фамилен и има две деца – на 10 година и на 3 годинки. В комерсиалния указател името му попада като едноличен притежател на две строителни компании. Известен е в региона на Руенско с това, че съумява да провежда строителни бригади за огромни обекти и по този метод е осигурявал прехраната на доста фамилии.

Погребението ще бъде на следващия ден, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР